Изберете своя фаворит на сайта на https://greatmonday.bg

Четвърта седмица, изпълнена с висок адреналин, екзистенциални въпроси и борба за справедливост, предстои за киноманите с кампанията „Великият понеделник“. Екшъните „Студено отмъщение“ и „Джак Ричър: Не се връщай“ ще се борят за зрителската любов, а лентата събрала повече гласове, ще бъде излъчена следващия понеделник (2 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първият филм, за който киноманите могат да дадат своя глас, е екшън-драмата „Студено отмъщение“. В нея Лиъм Нийсън влиза в ролята на шофьор на снегорин в малко планинско градче, който води спокоен семеен живот, заедно с любящата си съпруга. След като синът му е убит от наркобанда, той решава да отмъсти за смъртта му. Виновниците започват да изчезват един по един, докато не бъде открит истинският отговорник за ужасното деяние – опасният наркодилър Викинг (Том Бейтман). Екранни партньори на Лиъм Нийсън в този зрелищен филм са носителката на „Оскар“ Лора Дърн, Том Бейтман, Майкъл Еклунд и Брадли Страйкър.

„Привличане“ е победител в третата седмица на „Великият понеделник“

Екшънът „Джак Ричър: Не се връщай“ с участието на един от най-обичаните холивудски актьори Том Круз е второто предложение за седмицата във „Великият понеделник“. В тази лента Джак Ричър (Том Круз) се отправя обратно към Вирджиния, където някога е работил като военен следовател, за да помогне на майор Сюзън Търнър (Коби Смолдърс). Двамата се познават единствено от телефонни разговори, но когато Търнър е обвинена в шпионаж, Джак се чувства задължен да докаже, че е невинна. При завръщането си във Вирджиния, Джак отваря немалко кутии на Пандора, което ще накара него и Сюзън да избягат от главорезите, които тръгват по следите им.

„Анна“ е победител във втората седмица на „Великият понеделник“

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ - https://greatmonday.bg или чрез Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена в понеделник (2 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция всяка седмица гласуващите зрители в кампанията „Великият понеделник“ имат шанс да спечелят брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички гласували ще получат една от големите специални награди – професионална машина за пуканки, с която домът се превръща в истински киносалон. 

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.