Гледайте трилъра „Агент Солт” тази събота от 20.00 ч. по NOVA

Анджелина Джоли влиза в ролята на суперагент в шпионския трилър „Агент Солт” тази събота от 20.00 ч. по NOVA. Първоначалната идея на режисьора Филип Нойс и е да повери главната роля на Том Круз, но шефката на „Сони пикчърс” Ейми Паскал предлага главният герой да бъде жена. Изборът пада върху ослепителната Анджелина Джоли, след като тя споделя с Ейми Паскал, че има огромно желание да изиграе „женския Джеймс Бонд”. Попадение право в целта, защото  Джоли се превъплъщава майсторски в ролята, а според близки до продукцията източници дори изпълнява сама каскадите в лентата.

Талантливата актриса влиза в ролята на Евелин Солт - агент на ЦРУ, положила клетва за вярност и преданост към родината. Във филма агент Солт трябва да бяга от закона, за да докаже невинността си, след като дезертьор заявява, че тя е внедрен шпионин, който ще задейства деня Х – в който “спящите” руски шпиони ще се събудят и ще започнат война срещу Щатите.

Дали агент Солт ще успее да изчисти своето име и да предотврати заговора срещу страната ѝ? Не пропускайте развръзката в шпионския трилър „Агент Солт” тази събота от 20.00 ч. по NOVA.