Андрей спечели битката за спасение и 50 златни гроша

Младата и усмихната учителка Елия от Бойците е първият участник в третия сезон на „Игри на волята: България“, който ще види Плажа на отшелника и ще се запознае със Симеон. В тежка и много емоционална елиминационна битка с най-близкия си човек от племето – Мани, Елия не успя да запази нужното спокойствие при баланса и остана втора.

(ГАЛЕРИЯ)

Приключенците се спасиха от племенен съвет в първата седмица на „Игри на волята: България“

„Много съм развълнувата и също толкова притеснена, от това, което ме очаква. Не знам какво ще се случи на Плажа на отшлника и кой го обитава“, сподели Елия пред водещите на формата Ралица и Димо, когато разбра, че има шанс да продължи напред в най-екстремната надпревара. От своя страна Симеон вече няма търпение да види първия съперник, срещу когото ще се изправи на Арената идната седмица.

Приключенците печелят първата номинационна битка в „Игри на волята: България“

По-рано в битка за спасение един срещу друг се изправиха четиримата номинирани – Андрей, Красима, Мани и Елия. Всеки от тях избра секундант от племето си, който да пречи на противниците по време на играта. Номинираните трябваше да се справят с „Кулите на Ханой“, докато Морунов, Мартин, Борис и Александър въртят платформите на противниковия отбор по време на реденето на кулите. Андрей успя да нареди пъзела първи и спечели 50 златни гроша. След него битката завърши съотборничката му Красима. По този начин Шампионите гарантираха оставането на племето си цяло до следвашата седмица.

Симеон е първият обитател на Плажа на отшелника в „Игри на волята: България“

Какви ще са първите впечатления на Елия от Плажа на отшелника? Как ще я посрещне Симеон и ще успее ли тя да събере физически и психически сили за важната битка? Кое племе ще властва над Резиденцията, кое ще се запознае с животните в Стопанството и кое ще срещне несгодите на Дивата река, ще стане ясно на териториалната битка в понеделник от 20:00 по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.