Не пропускайте драматичния сериал от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA

Дълбоко скрити тайни и разкрития от миналото са на път да променят завинаги отношенията между някои от героите в новите епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA. След трогателния сватбен подарък-изненада от Киро, Жаки е убедена, че трябва да отмъсти за смъртта на съпруга си и с всеки изминал ден тъгата й се превръща в гняв. Ще успее ли вдовицата да открие ново оръжие, с което да накаже виновниците и докъде е готова да стигне в стремежа си да раздаде справедливост?

Галя Александрова за Бонка от „Пътят на честта“ – най-мразената свекърва в България

Тайни от миналото ще помрачат старта на по-щастливия живот, за който Кера и Калоян мечтаят. Бизнесменът ще получи неприятна новина за покойния си партньор в холдинга, а ситуацията с децата му ще бъде повече от обтегната след новината за развода. Междувременно Кера ще се изправи пред неизвестността на миналото. Сигурна, че може да открие следа, която да я отведе до биологичното й семейство, тя се осмелява да потърси истината. Ще успее ли Кера да научи нещо ново за произхода си и какви предизвикателства още очакват двамата влюбени?

Орлин Павлов: „Див Рай“ е най-хубавото нещо, което ми се е случвало досега

След изненадващата поява на партньора на Киро Християнина от Южна Африка, мистериозният Стивън ще продължи да прави опити да се сприятели с Жаки. Той е сигурен, че двамата могат успешно да продължат бизнеса с диаманти. По какъв начин ще опита Стивън да спечели доверието на Жаки и има ли шанс тя да допусне в близкото си обкръжение напълно непознат човек?

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Актуална информация за "Пътят на честта" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.

​Снимки: Красена Ангелова / NOVA