Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер, от 22:30 ч., само по NOVA

Лора още е в шок след разговора, в който чува, че Карамитев планира убийството на Топал. Тя решава да се срещне лично с Денис, за да го предупреди, но това се оказва нелека задача след тоталния разрив в отношенията им. Той сякаш е недосегаем и Лора трябва да измисли ход, с който да преодолее приближените и охраната му, но дали ще успее да предаде информацията, преди да е станало твърде късно?

Каква е истината за Драго и Сандо в „Братя“?

Междувременно, Филип се готви да посети официален прием, където присъстват важни за него клиенти. Той кани Лора да го придружи, за да я запознае с домакина, тъй като предстои голяма сделка между двете компании. Неочаквана среща ще ескалира напрежението и изцяло ще промени ситуацията, но в каква посока?

Владимир Михайлов: Христо Шопов е изключително забавен, вълнуващо е да работим заедно в „Братя“

Антимафиотите също са по стъпките на Топал, обаче все още им се губи основната нишка – по каква схема бизнесменът пере парите си от наркотрафика. Инспектор Йосифов дава задача на екипа да разширят кръга на разследване и да съберат всякакви сведения за актуалните фирми в обкръжението на „Арол Холдинг“. Дали полицаите ще открият следа, водеща поне към част от отговорите, които търсят и каква изненада ги очаква?

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.