Милена с неочаквана победа над Борис и Стоян в капитанската битка

В една от най-тежките физически битки до момента на Арената на „Игри на волята: България“ Мартин успя да надвие могъщия Симеон и да стане новият господар на Плажа на Отшелника. Двамата силни участници трябваше да пренесат по 2500 кг по време на оспорваната игра, но професионалният военен се справи по-бързо и грабна победата. Освен че остава в борбата за голямата награда, Мартин спечели 100 гроша и получи всичките грошове на противника си.

ГАЛЕРИЯ "Игри на волята: България" - сезон 3 (28 септември)

Сензационна конспирация в „Игри на волята: България“

Невероятна изненада поднесоха водещите Ралица и Димо на Симеон - пътят му в „Игри на волята: България“ продължава. Благодарение на изключителното си представяне в най-екстремното състезание в телевизионния ефир, той получи втори шанс да остане в играта. Жертвата, която трябваше да направи в замяна на дадения шанс, бе да се раздели с най-верния си другар – сокола Хариет. „Готов съм да се откажа от Хариет. Няма да ми е лесно, но знам, че тя отива при най-близките ми хора и ще е добре. Благодарен съм за втория шанс и ще направя всичко, за да спечеля!“, сподели Симеон на Арената, а как ще продължи участието му в надпреварата, зрителите ще разберат в утрешния епизод на предването.

Виктория Чонева: Иска ми се жена да стане победител в „Игри на волята: България“

Милена успя да срази Борис и Стоян в многокомпонентната капитанска битка. Крехкото и винаги усмихнато момиче обърна играта на финалния пъзел, в който Борис имаше значителна преднина. Тя не се поколеба и избра предимство за племето си пред личните облаги.

В резултат на разкриването на грубото нарушаване на правилата на формата от Жълтите, което зрителите видяха в предходния епизод, Александър взе своето решение и напусна „Игри на волята: България“. С това действие той се превърна в първия участник в историята на предаването, който дезертира по подобен начин – без уважителни медицински причини или в следствие на загуба на елиминационна битка. Неговото място бе заето от Борис, който преди началото на капитанската битка се извини на Милена и Стоян за нечестната игра на племето си предходната седмица.

Паулина отстрани Мартин в елиминационна битка в „Игри на волята: България“

Как ще се чувства Мартин по време на първата си самотна нощ на Плажа на отшелника? Ще успее ли да намери храна? По какъв начин ще се завърне Симеон в състезанието? Какви нови изненади очакват трите племена? Кое ще е първото племе за седмицата, което ще отиде на племенен съвет? – всичко това ще стане ясно тази вечер в 21:00 по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.