Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Свръхсекретната информация, получена през Никсън, че се готви убийството на Топал, смущава хората на Денис. Те от доста време планират среща с известен полски бизнесмен, който тъкмо е пристигнал в България. Топал разчита на поляка за важна сделка и новината, че, може би, точно той е замесен в евентуалното покушение, обърква плановете му. Без да знае, че предупреждението идва от Лора, Денис обмисля възможните ходове, защото не е сигурен в истинността на този слух. Какво ще предприеме, за да се подсигури, но и да не изпусне сделката и дали информацията за капана ще се окаже вярна?

Ще предотврати ли Лора планираното убийство на Топал в „Братя“?

Поли забелязва все по-съмнителни случки и събития в ежедневието на Симеон. В открит разговор с него, тя признава съмненията си и настоява да изяснят недоизказаните неща между тях. Симо е готов да обещае повече искреност, но дали ще оправдае гласуваното му доверие и в състояние ли е да признае, в какво се е забъркал, покрай групировката на Топал, без да изгуби новата си приятелка?

Лора е на тръни при получаване на следващата поръчка за един от важните партньори на Карамитев. Изпратена на дипломатически прием, тя трябва да изпълни стриктно своята задача и още веднъж да докаже лоялността си към компанията. Каква е новата й мисия, ще успее ли с нея и какво ще й донесе това?

Каква е истината за Драго и Сандо в „Братя“?

По следите на обръча от фирми за пране на пари около бизнеса на „Арол Холдинг“, антимафиотите продължават по следата, водеща към малка столична галерия. Там се продават семпли картини срещу огромни суми и редовно се организират пищни събития с впечатляващи хонорари за екипа. Какво ще научат следователите от собственичката на галерията и има ли основание за подозренията им, че бизнесът с изкуство може да бъде пералня за мръсни пари от наркотици?

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.