Гледайте „Драконът, моят приятел“ от 12.30 ч. и „Дърти хлапета“ от 15.00 ч. по NOVA

Тази събота в 12.30 ч. зрителите ще се насладят на невероятните приключения на едно величествено създание във филма „Драконът, моят приятел“.

Вълнуващата история ни пренася в света на възрастния дърводелец господин Мийчмън (Робърт Редфорд), който пленява сърцата на децата с историите си за дракон, живеещ навътре в гората край океана. За неговата 11-годишна дъщеря Натали Грейс тези разкази са просто митове, докато не среща малкия Пийт. Той е загубил родителите си в автомобилна катастрофа и живее в гората с…огромен зелен дракон на име Елиът. Натали, господин Мийчмън и приятелите им ще се опитат да разберат откъде идва храбрият Пийт, къде е домът му и каква е истината за невероятно зелено създание.

Режисьор на продукцията е Дейвид Лауъри, а основните образи пресъздават актьорите Брайс Далас Хауърд, Оукс Фегли, Уес Бентли, Карл Ърбан, Оона Лорънс и носителят на „Оскар“ Робърт Редфорд.

По-късно от 15.00 ч. Адам Сандлър, Крис Рок, Кевин Джеймс, Роб Шнайдър и Дейвид Спейд ще покажат, че понякога дори порасналите момчета не могат да излязат от пубертета в комедията „Дърти хлапета”.

Филмът разказва за петима най-добри приятели, които се събират след години, за да почетат паметта на наскоро починалия треньор по баскетбол от детстките им години. Приятелите прекарват уикенда на 4 юли в къщата край езерото, където са празнували шампионските си титли в компанията на съпругите и децата си. Без значение, че някогашните момчета сега са уважавани бизнесмени, съпрузи и бащи, след като са отново заедно, нищо не може да ги спре да се забавляват както едно време…

Не пропускайте „Драконът, моят приятел“ от 12.30 ч. и „Дърти хлапета“ от 15.00 ч. по NOVA