Мани и Соня ще се борят за мястото си в „Игри на волята: България“

В изключително оспорвана и равностойна игра Милена успя да извоюва победа за Приключенците във втората за седмицата номинационна битка в „Игри на волята: България“. Плуване в бурното море, скок от 3-метров трамплин, тичане и редене на пъзел на платформа във въздуха бяха само част от изпитанията, които воините от двете племена трябваше да преминат, за да спечелят неприкосновеността си. Въпреки преднината от едва 15 секунди, която Приключенците осигуриха на капитана Милена при пъзела, тя успя да се справи с него по-бързо от Мани от Бойците и гарантира спасението на цялото племе до следващата седмица.  

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (7 октомври)

Както обикновено племенният съвет при Бойците премина изключително напрегнато и отново бе изпълнен с обвинения, разпределения по лагери, остри реплики и изненадващи номинации. Макар че всички бяха на мнение, че виновен за загубата в номинационната битка е Калоян, никой не го номинира. Племето посочи отново две дами – Соня и Мани, които не бяха изненадани от развоя на номинациите.

Приключенците грабнаха победата в тежка номинационна битка в „Игри на волята: България“

Лежерният ден на Жълтите в Резиденцията бе нарушен от неочакван инцидент. След случайно падане край басейна, моделът Красима претърпя травма на крака. Решението на медицинския екип след прегледа бе категорична забрана за участие в утрешния сблъсък за спасение.

Габриела Димитрова: „Игри на волята: България“ беше най-голямото приключение в живота ми

В епизода на „Игри на волята: България“ в петък вечер битката за спасение ще бъде и битка за оцеляване във формата за един от участниците. Който заеме последното място, ще напусне най-екстремното състезание завинаги, а спасен от елиминационна битка ще бъде само един воин. Как ще приемат състезателите новината за директната елиминация? Кой ще се спаси и кои две дами ще стигнат до елиминационна битка? Ще заеме ли някой мястото на Красима в утрешната важна игра? Кой играч от нежния пол ще се срещне с Мартин на Плажа на отшелника? - зрителите ще разберат тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.