Соня напусна най-екстремното риалити у нас вчера, след като за първи път в третия сезон на формата, битката за спасение се превърна в битка за директна елиминация

След неочакваното й отпадане от състезанието Соня разказва за преживяванията си като състезател в отбора на Бойците, за най-тежките битки, за загубите и победите в живота си.

„Усещането да се върна към живота навън е много приятно. От един свят попадаш в съвсем друг, в който си живял до вчера, а не си оценил както трябва.”

Соня напуска „Игри на волята: България“ след неочаквана директна елиминация

„В битките не бива да се подценява късмета. Атмосферните условия също имат значение. Битката продължи над три часа под жаркото слънце. Дори и най-подготвеният участник може да изгуби баланс или да изпусне въжето. Искам жена да стане победител в трети сезон и смятам, че жените трябва да се подкрепят. В племето на Бойците не срещнах тази подкрепа. Видях в другите неприемливи за мен черти, които не бих искала да коментирам. Аз също не съм перфектна и имам своите недостатъци. В този момент реших да се оттегля от т.нар. женска близост“, разказва Соня.

Милена донесе победа за Приключенците във втората номинационна битка

„Игри на волята: България“ ми даде много. В началото бях малко стресирана и имах нужда от време, за да се адаптирам. Излизайки от предаването, започнах да виждам плюсовете от участието си във формата. Животът ме е научил да извличам само положителното от дадени ситуации. Неслучайно преди малко споменах думата свобода. Малко след излизането си от предаването взех окончателното решение да закрия Facebook профила си. Дадох си сметка, че цялото ни присъствие в социалните мрежи е една зависимост. Някои хора си позволяват настроението им да зависи от лайковете на дадена снимка или стори. Това не е моят живот. Искам, когато се събудя сутрин, да съм щастлива, защото съм се събудила. Защото има хора, които не са много, но ме обичат заради това, което съм, а не заради това, което показвам в социалните мрежи“, разкрива тя.

ГАЛЕРИЯ:  "Игри на волята: България" - сезон 3 (8 октомври)

„Относно снимката, публикувана в интернет пространството, на която съм без дрехи. Познавам човекът, който я е пуснал, защото зная на кого съм я споделила. Този човек е предал моето доверие. Това са изключително лични неща и когато си решил да се довериш на някого, не би следвало той да предава доверието ти. Не разбирам мотивите му и се почувствах изключително неприятно“, разочарована е Соня.

„Най-тежката битка в моя живот бе да се изправя след като загубих сина си. Бях в черна бездна, която ме погълна. Не виждах нищо и не живеех. Това е най-голямата битка в живота ми. Имала съм и други нелеки. Но едва успях да се покажа на повърхността. Цялото пътуване към мен започна тогава. Дадох си сметка, че трябва да опозная себе си, за да мога да се усъвършенствам, да бъда даваща. Защото човек получава само тогава, когато дава. Говоря за чисто човешките ценности. Най-голямата ценност в живота са хората, които ни обичат. С онази чиста любов“, категорична е тя.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.