Участничката от отбора на Жълтите напусна състезанието снощи, след тежка елиминационна битка с Мартин от Плажа на отшелника

За отпадналата от този сезон на „Игри на волята: България“ Елена Димитрова спортът е нейният начин на живот, тъй като тя от дете обожава съревнованията в залата. Родена в гр. Пловдив, младата жена е активен състезател в категория „Бикини Фитнес“, многократен шампион, и от години е персонален фитнес инструктор. Пред репортер на „На кафе“ младата спортистка, със страхотни физически качества, разказва за представянето си в „Игри на волята“ и за приятелствата в риалити форматите.

За представянето си и разочарованията от напускането на предаването

„Това е преди всичко игра и шоу. След като така са се стекли обстоятелствата, ги приемам и продължавам“, споделя Елена пред репортер на „На кафе“.

​Мартин елиминира и Елена в „Игри на волята: България“

Трудно ли е да се състезаваш срещу съотборник?

„Чувството е много неприятно и е различно от това да се изправиш срещу участник от другите отбори“, признава активната състезателка.

Да се връщаме ли към неизживяното?

„Човешкият мозък винаги обича да се връща към познатото и то там където е чувствал силна емоция. Истината е, че когато нещо е в миналото, там трябва да си остане. Занапред ни очакват много по-хубави неща“, разяснява мнението си фитнес треньорката.

Соня от „Игри на волята: България“: Най-голямата ценност в живота са хората, които ни обичат

За приятелствата в риалити форматите

„Смятам, че могат да се създадат приятелства в такъв формат. Няма как да си приятел с всичките 25 участника, но със сигурност остават истински приятелства“, категорична е Елена.

 

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.