Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч само по NOVA

След кървавата престрелката между групировките на Топал и Карамитев, хората на Денис се завръщат като победители. Той самият е убил Филип, а в сблъсъка са паднали още няколко жертви от двете страни. Но отмъщението за смъртта на Снежа не носи удовлетворение на Денис, а го прави още по-мнителен и вглъбен в себе си. Има ли начин да излезе от това душевно състояние и към какво ще го подтикне Юлия?

Кървава саморазправа в „Братя“

Лора не може да проумее защо у Драго не е останала и капка доверие към нея. Отчаяната жена е уморена да повтаря своята истина, тласнала я да извърши жестоко престъпление, за да спаси любимия от подготвяното спрямо него покушение. Упоритостта й, както и откритата отрова в дома на най-верния му охранител Огнян, провокират Драго да разнищи докрай иначе налудничаво звучащите теории на Лора. Възможно ли е тя да го убеди в правотата си или продължаващата черна серия и множеството предателства в неговия живот напълно са изличили човечността и вярата му в хората?

Ще оцелее ли връзката на Калин и Ива в „Братя“

В ГДБОП продължават с пълна сила разследването на всички дейности, организирани от „Арол Холдинг“ през даркнет, където следователите вече успяха да влязат. Освен поръчките на наркотици онлайн, полицаите продължават да наблюдават и любопитните залози за ММА-боевете, привлекли вниманието им, като подозират, че те са част от нелегалните схеми на престъпната групировка. Какъв е достъпът до тези мачове, кой може да им го осигури и дали по тази линия имат шанса да съберат така необходимите конкретни доказателства, за да притиснат Топал?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.