Мани отново взе превес в битката за спасение в „Игри на волята: България“

Две жени се изправиха една срещу друга в една от най-тежките и изтощителни битки в „Игри на волята: България“ до момента. В трудното физическо изпитание волята за победа бе единственото, което накара Елизабет и Кремена да издържат до края на играта.

Семира от „Игри на волята: България“: С Туджаров бяхме много близки още от кастингите

Дамите трябваше неколкократно да преминат по трасе, пълно с препятствия, дърпайки кану, което тежи почти колкото тях. Въпреки отличната физическа подготовка и на двете участнички, силите им едва стигнаха до финала. Водещата Ралица Паскалева определи играта им като „битката на сезона“ и сподели, че няма думи да опише представянето им. „В решаващите минути Кремена успя да се справи по-бързо с последния елемент от играта и се спаси от отпадане.“

Елизабет бе разочарована от резултата, въпреки доброто си представяне, а новината, че има още един шанс да продължи в най-екстремното състезание, я изненада приятно.

Мани и Кремена отиват на битка за спасение в „Игри на волята: България“

„Повече от всички и всякога съм готова за победа. Много съм изненадана, че играта продължава, но няма как да опиша колко съм щастлива, защото това е огромен шанс за мен. Смятам да се възползвам максимално и да дам всичко от себе си. Интересно ми е кой e на Плажа на отшелника и какво е там“, сподели Елизабет мигове след като разбра, че може да заеме мястото на тайния претендент, който се бори за голямата награда. Малко по-късно при срещата си с Мартин, тя бе още по-фрапирана от факта, че първият Отшелник е бил най-омразният й съплеменник – Симеон.


ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (22 октомври)
 

Мани остави всички без думи, когато отново успя да грабне победата в битката за спасение и поредни 50 гроша. Със закупеното предимство на племенния съвет и правилно избрания пъзел, тя нямаше проблеми с извоюването на първото място, въпреки че част от битката бе във водата. След нея с пъзела се справи модела Красима и също успя да запази мястото си в „Игри на волята: България“.

Какво още ще разкрие Мартин на Елизабет? Как ще се чувства тя на Плажа на отшелника? Ще се случи ли нещо  изненадващо на териториалната битка? Каква ще бъде дългочаканата равносметка за Бойците, Приключенците и Жълтите? – не пропускайте да видите в новия епизод на „Игри на волята: България“ в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.