Приключенците спечелиха Резиденцията в последната териториална битка с три племена в „Игри на волята: България“

Тази вечер в „Игри на волята: България“ зрителите на NOVA станаха свидетели на изненадващ обрат в хода на събитията. Малката и крехка Елизабет успя да отстрани професионалния войник Мартин и зае мястото му на Плажа на отшелника. В дълга и непредвидима битка тя запази нужната концентрация и подреди първа кулата си, а това сложи край на четириседмичното владение на Мартин над пустата и недружелюбна локация, която той успя да превърне в свой дом.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (25 октомври)

Освен че се превърна в последния покровител на Плажа на Отшелника с победата си, Елизабет плячкоса и всички грошове на един от най-силните и достойни воини този сезон, което я направи и най-богатия играч в момента. Мартин засвидетелства уважението си към победителката, като в края на играта й поднесе трогателен подарък със сантиментална стойност – кръст, който сам е изработил по време на престоя си на самотния плаж.  

Туджаров: Разделям играта от "Игри на волята: България" на 3 вида

„Не мога да повярвам, че си тръгвам. Дойдох тук, за да дам пример. Исках да покажа силата на българския войник. Аз съм един от младите хора, които служат на родината и народа си с чест и достойнство и са готови дадат живота си за нея. Мисля, че сме достойни за уважение“, каза през сълзи Мартин, минути преди да напусне Арената завинаги.

Кремена отстрани Елизабет в ожесточен дуел

Без да подозират Бойци, Приключенци и Жълти се изправиха в последната териториална битка с трите племена. Балансът и отборната игра се оказаха трудно предизвикателство за всички играчи. Въпреки преднината, която Бойците натрупаха, Мани се забави във финалната част и Приключенците взеха ключа от Резиденцията под носа им. Жълтите не успяха да наваксат изоставането си от самото начало и загубиха решителната битка.

Семира от „Игри на волята: България“: С Туджаров бяхме много близки още от кастингите

В утрешния епизод на „Игри на волята: България“ ще бъде време за равносметка. За първи път в предаването водещите Ралица и Димо ще представят статистика на победите и загубите на трите племена. Едно от тях ще изчезне от картата на най-екстремния риалити формат, а останалите ще си поделят играчите му. Кои две племена ще се запазят? Ще има ли сълзи в очите на някои от воините? – разберете как ще се развият събитията в един от най-решителните етапи на атрактивното състезание тази вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.