Стоян е първият номиниран в новия етап на „Игри на волята: България“

Щафетно плуване в бурно море, изграждане на барикада и успешна щурмова стратегия определиха победителя в първата номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“. Бойците и Приключенците се бореха безотказно, но правилната тактика на Паулина за изграждането на укреплението донесе спасението от номинации за Приключенците. За отрицателно време те преминаха през барикадирания тунел на противниковия отбор и грабнаха първото място.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (27 октомври)

Във втория етап на най-екстремното риалити ще се излъчва само по един номиниран на съветите след номинационните битки. Зрителите ще могат да ги проследят всяка сряда и четвъртък.

Жълтите изчезват от картата на „Игри на волята: България“

Правилата на играта защитиха новите попълнения в племето на Бойците и по този начин Красима и Андрей не можеха да бъдат номинирани на първия съвет. Пред учудените им погледи, старите Бойци по традиция се развихриха в харченето на грошове и скандалите край огъня. Кремена прие офертата на Ралица и избра да изхарчи всичките си 200 гроша, за да закупи 4 допълнителни номинационни гласа, а Мани даде своите 50 за още един глас. Стоян и Морунов не можаха да се включат в търга, тъй като бяха забравили грошовете си в Стопанството.

Елизабет е последният покровител на Плажа на отшелника

Двете дами бяха непоклатими и изпратиха всичките си 7 гласа при Стоян, а с 6 гласа след него остана Мани. Номинацията си полицаят прие изключително тежко и отправи закани, че утре ще саботира битката, за да може вечерта на съвета да си отмъсти и да изпрати Кремена срещу него на елиминационна битка в петък.

Верислав Туджаров: Отпаднах нелепо от „Игри на волята: България”

Ще успеят ли Морунов и Неделчо да убедят Стоян да не саботира битката? Ще продължи ли Стоян да се сърди на Морунов? Кое племе ще спечели спасението си и кое ще се срещне с Ралица на съвет? Кой ще се изправи в елиминационна битка срещу най-възрастният участник във формата? – разберете в четвъртък вечер в новия епизод на „Игри на волята: България“ от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.