Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Николай се намира в много опасна ситуация. Моментът на слабост, когато споделя за специалните си чувства към Лора, както и мистериозната подмяна на пистолета, с който е убит Огнян, изглежда може да му костват живота, дори без пряко да е виновен. А посещението в следствения арест при Лора, което той самият настояваше да скрие от Денис, преливат чашата на търпението на наркобоса – той и без това търси „певеца“ сред хората си. Това е идеална възможност за Акарди да отклони, поне за момента, подозренията от самия себе си. Различно е положението при Радо Андреев – дясната ръка на групировката става свидетел на задкулисните игри, но продължава да е убеден, че предателят в редиците им е точно Сандо. Проблемът е, че не може да го докаже, а и Никсъна се забърква все по-дълбоко в каша, която сам е позволил да му надробят. Денис е твърдо решен да накаже Николай и поверява изпълнението на присъдата на Андреев. Ако не се подчини, Радо рискува собствения си живот, но ако последва заповедта – трябва собственоръчно да ликвидира един от най-близките си хора. Какъв ще е тежкият му избор?

Ще бъде ли разкрит Сандо в „Братя“?

Йосифов усеща, че е много близо до възможността да арестува Топал – нещо, за което отдавна мечтае, защото е убеден, че справедливостта трябва да възтържествува и мястото на един престъпник е в затвора. Инспекторът има нужда от пълна концентрация и наблюдение на всяка една стъпка на врага си и прякото му обкръжение. Той знае, че шансът е да атакува Денис в момента, в който той се опита да пласира афганистанския хероин, защото е наясно, че мафиотът трябва спешно да се отърве от стоката. Според Калин е въпрос на дни това да се случи и той няма да си позволи да го пропусне. По тази причина следователят активира огромен ресурс на ГДБОП с масирано наблюдение на всички приближени до Топал. Ще се натъкне ли на знак за предстоящото важно събитие, или по-скоро ще подтикне противника си да бъде още по-внимателен и потаен в организацията на сделката?

Радо притиска Сандо в „Братя“

Симеон продължава да е неотлъчно до приятелката си и дори системно пренебрегва своите задължения в училище, само и само да помогне на Поли да се отърве от наркотичната зависимост. Колкото и да има нужда от помощ, момичето вече започва да негодува срещу липсата на доверие и има нужда от глътка свобода и самостоятелност. Те обаче са пряко свързани и с рисковете да се върне към дрогата. В един такъв момент, останала сама, Поли е пресрещната от Кривия – дилъра, който до скоро я снабдяваше с наркотици. Той има добра оферта за нея – ще се отдаде ли тя на изкушението, или ще устои и може ли Симо да я опази от опасното влияние?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.