Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Последствията от спецакцията на ГДБОП в складовата база, където антимафиотите очакваха да открият афганистанския хероин, заплашват буквално да взривят ситуацията в двата противникови лагера. Калин е на ръба на отчаянието и яростта си, защото е вярвал, че сведенията от Акарди най-накрая ще доведат отдел „Наркотици“ до успешна операция, която да им осигури доказателства срещу Топал, спомагайки за спешния му арест. Следователите и специалните части, обаче, не намират хероин на локацията и са принудени да се оттеглят. А инспектор Йосифов напълно съзнава, че вероятно съвсем скоро го заплашва уволнение.

Антимафиотите с изненадваща спецакция за афганистанския хероин

Взривоопасна атмосфера цари и в лагера на Денис. Той самият е извън контрол от гняв, че предателят в групировката им този път е стигнал и до информацията за местонахождението на дрогата, след което веднага е изпял всичко на полицията. Денис взима опасно решение – ще подложи на последен тест петимата си най-близки хора в групата, за да разбере кой е доносникът и ще го ликвидира на място. В бясното си настървение, той минава всякакви граници, но внезапно един от приближените му успява да го изненада, позволявайки си волност, която никой не би могъл да предположи. Каква ще бъде драматичната развръзка на суровия тест и кой ще бъде победителят в играта на нерви?

Ще прекрати ли Калин сделката с Акарди в „Братя“?

На крайност вече е готов и Симеон, който е сломен от разкритието, че Поли, тайно от него, отново се е върнала към зависимостта си. Тестът за наркотици, който той успява да й направи, само доказва тъжната истина. Симо стои пред ужасно трудно решение как да постъпи с приятелката си. Той би могъл да се откаже от нея, разочарован от слабостта й, защото човек може да спаси само онзи, който и сам има волята да се спаси. Би могъл и да си признае, че не се справя с това тежко изпитание и да потърси помощ, за да тръгне, редом с любимото момиче, по още по-труден път, изпълнен с опасности, мъка и разочарования. Колко сила и надежда ще намери Симо в себе си и какъв избор ще направи във връзка с Поли?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.