Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Провалената сделка на Топал променя изцяло плановете му. Клиентът, който беше заявил желание да купи наличния около 200 кг. хероин, вече е изчезнал извън страната, времето безмилостно тече, а наркобосът има нужда от още по-спешно решение за наркотика. Прокурорът, с когото той е в сделка, дава знак, че е много разочарован и шансът за договорка между тях е пропуснат, вследствие на което той е готов да стартира делото срещу Лора. Разярен и в безизходица, Денис мисли трескаво, но усеща, че примката около врата му бързо се затяга. Положението излиза извън контрол, когато на организиран боксов мач в залата, Топал се среща с бизнесмен от провинцията, молещ го за подкрепа. Какво има да му разкаже той и как ще се преобърне цялата ситуация за изумения Денис?

Ива предизвиква обрат в сделката с хероина

В недоумение е и началникът на спецполицаите – Жеков. Той отказва да повярва, че поредната акция на антимафиотите е завършила с фиаско и иска спешни обяснения за причините, поради които съпругата на инспектор Йосифов е била в колата на най-издирвания в момента престъпник и е станала причина за провала на толкова важна акция. Черкезов поема разпита на Ива, но Жеков не може да си намери място от гняв. Самият Калин също е много огорчен. От една страна, той повече от всичко иска да запази семейството си, но от друга – опитва да намери обяснение за случилото се. Дали Ива ще му каже цялата истина и какво следва за тях от тук нататък?

Калин издирва предателя, хакнал телефона му в „Братя“

Посещенията на инспектор Илиева в следствения арест при Лора постепенно започват да дават нужния резултат. Жана е решена да убеди арестантката, че най-доброто, което може да направи за себе си и за собствената си съвест, е да каже истината. Полицайката има стабилни доводи и те лека полека успяват да пробият в съзнанието на Лора, добивайки все по-голяма тежест. Отчаяната жена е напълно наясно, че тя самата никога няма да си прости престъплението, независимо, че то е извършено в момент на самозащита. Готова ли е да направи пълни самопризнания за убийството и как ще реагира Денис на тези нейни намерения?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.