Гледайте „Мис Коледа“ от 12.30 ч. и премиерната лента „Зимна романтика“ от 14.15 ч.

Празничното настроение ще завладее ефира на NOVA от 12.30 ч. с романтичния филм „Мис Коледа”. Холи винаги намира най-красивото коледно дърво за града, но този път всичко се проваля. В търсене на чудото, тя открива идеалното дърво в Уисконсин, където междувременно се запознава със симпатичния Сам. Ще се окаже ли, че най-голямото чудо на Коледа е любовта?

По-късно от 14.15 ч. романтиката в ефира продължава с премиерната лента „Зимна приказка“. Филмът разказва историята на интериорния дизайнер Бетани, която стартира конкурс, предлагащ две седмици безплатно преобразяване на дома. „Щастливият победител“ се оказва вдовецът Грант, който никак не е доволен от този факт, защото нито е участвал, нито иска да се правят каквито и да е било промени в дома му.

Всъщност виновник за победата в конкурса е дъщеря му Зоуи, която е кандидатствала, с надеждата, че това ще му помогне да преодолее болезнената загуба на нейната майка. Докато Бетани грижливо превръща къщата на Грант в уютен дом, двамата неусетно да се сближават. Но дори и Грант да успее да се съвземе от миналото, ще може ли Бетани, която е обсебена от идеята за преследване на кариера, да освободи място в живота си за любовта?

Не пропускайте „Мис Коледа“ от 12.30 ч. и премиерната лента „Зимна романтика“ от 14.15 ч.