Неделчо и Рабухчиев ще се изправят един срещу друг в елиминационна битка

Най-добрите осем воини в третия сезон на „Игри на волята: България“ влязоха във финалния етап на най-екстремното състезание. Победителят ще стане ясен в петък от 20:00 часа по NOVA, а снощи участниците се изправиха един срещу друг в първата индивидуална игра. Имунитет и втори глас на съвета спечели Паулина, която влезе във финалите и като играча с най-много победи от отборни и индивидуални битки – общо 24 на брой.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (29 ноември)

За спасение в битката се пребориха Андрей, Елизабет, Борис, Рабухчиев и Симеон. В играта за баланс, прецизност и ловкост Неделчо не успя да запази нужното спокойствие и остана на крайната позиция, превръщайки се в първия номиниран сред финалистите.

Валентин: В "Игри на волята" трябва да създаваш приятелства към финала

Още преди номинационния съвет Неделчо, Елизабет и Андрей изградиха стратегия, с която да застанат срещу бившето племе на Приключенците. И тримата доскорошни Бойци закупиха по един допълнителен глас, с който изравниха резултата на предложенията за номинации – 6 за Андрей и 6 за Рабухчиев. Според правилата на играта във финалния етап, при равен брой гласове на съвета, номинираният от битка може сам да избере сам противника си в елиминационния двубой. Решението на Неделчо отреди Рабухчиев да бъде неговият противник на Арената.

Морунов за силата и честта на арената на "Игри на волята: България" и в живота

Неделчо или Рабухчиев ще спечели елиминационната битка? Кой ще продължи напред към голямата награда и кой ще отпадне на крачка от нея? Каква ще бъде играта и ще стигнат ли силите на двамата воини? – не пропускайте тази вечер в новия епизод на „Игри на волята: България“ от 21:00 часа по NOVA.    

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.