Популярната актриса споделя пред репортер на „На кафе“ радостта си да бъде част от шоуто „Маскираният певец“, тъгата си от предстоящия финал и влечението си към нумерологията

За неочакваните моменти в шоуто „Маскираният певец“

„Много се вълнувам и страшно харесвам музикалните формати, особено това шоу. То е наистина много мистериозно и ние не знаем кой се крие зад маските. Всеки път с трепет очакваме кой ще се покаже отдолу. Всеки край носи тъга и ми е мъчно, че скоро ще приключи, но трябва да очакваме нещо различно и ново. Хубавото е, че в последната събота ще разбера кой се крие зад всички маски“, вълнува се от шоуто, в което е детектив Марта. „По същият начин бях много тъжна, когато свърши сериалът „Откраднат живот“, но ето сега участвам в нещо различно и също така силно вълнуващо. Радост е за мен всеки път да присъствам на шоуто „Маскираният певец“.

Падна единадесетата маска в „Маскираният певец“ – сезон 3 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Правилото, което всеки трябва да следва

„Трябва да си добър. Казват хората: „не прави това, което не искаш на теб да ти го направят“. Ако всички сме добри, и ние ще получаваме добрина. Трябва да сме честни и почтени хора. Това е нещо, което напоследък доста липсва“, споделя мнението си актрисата.

Тото: Костюмът на Камъкът тежеше почти 50 кг. Когато го видях за първи път, се уплаших

Раждаме ли се с доброта?

„Може да се родиш добър и да си възпитан от добри хора. Често казват "животът ме направи вълк" или "животът ме направи такъв, какъвто съм в момента". Не е така - добротата може и трябва да е всекидневно усилие. Всеки ден трябва да правиш поне една добрина. Иска ми се да имам силата, с която да преминавам с безразличие през лошото в живота, но понякога не издържам. В Библията пише: когато те ударят, подай другата буза, но това ми е много трудно. Старая се и всеки ден се боря с дяволчетата си“, признава слабостите си Марта.

Владимир Михайлов: По време на последното изпълнение на Самураят, щях да припадна на сцената

Предрича ли името съдбата на човека?

„Вярвам в това и се интересувам силно от науката нумерология. Изчислявала съм какво ми носи като вибрации моето име Мартина Григорова Вачкова. На всяка буква съответства число, което се събира с останалите и на финала се получава едно различно число, което отговаря на пътя в живота ни. По нумерологията избрах и името на дъщеря ми и вярвам, че човек може много да направи за детето си, подреждайки името му“, разкрива интереса си към нумерологията актрисата.

Повече от интервюто на Марта Вачкова, гледайте във видеото.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.