„Най-трудно ми беше да общувам с Мани“, призна пожарникарят

Димитър Морунов отпадна на метри от финала след оспорван дуел срещу Андрей, но заслужено се превърна в един от любимите участници на зрителите.

Горилата от „Игри на волята: България“: Победата на Неделчо бе напълно заслужена

За професията като призвание

„Колкото и клиширано да звучи да си пожарникар не е професия, а е призвание. Не е за пари, нито за израстване, а защото нечий живот зависи от теб. Влязох в „Игри на волята: България“, защото това е едно голямо предизвикателство за мен. Ще се стремя да бъда лидер, защото съм сигурен, че имам подходящите качества. Водя екипа си, ще водя и племето.“

„Не съжалявам за нито един момент, прекаран на арената. Явно съдбата ми е била такава, да отпадна на метри от финала. Миналата година, докато гледах втори сезон на „Игри на волята: България“, бях болен от COVID-19. Беше ми много интересно, но си казвах: „Това са елементарни работи. Ако отида на арената, ще ги унищожа!“ Обаче, когато видях какви са битките на място, нещата не стоят така, както си ги гледал по телевизията.“

Рабухчиев е първият отпаднал финалист в „Игри на волята: България“

„Не съм се подготвял предварително за участието си в предаването, нито съм имал стратегия. Исках да видя какво мога и какво ще направя. Това, което имах за цел, е да побеждаваме колкото се може повече. Знаех, че няма как да печелим всички битки, но ми се искаше да го правим, за да намалим номинационните съвети. Всеки избира как да играе в състезанието и не съдя никого. Но хората виждат кога някой играе достойно и го оценяват“, категоричен е той.

За взаимоотношенията в племената

„В реалния живот можеш да избегнеш контактите с хора, които не ти допадат, но в „Игри на волята: България“ нямаш тази възможност. Най-трудно ми беше общуването с Мани. Изнервяше ме доста пъти. Хиляди пъти ѝ казах, че това риалити не е за нея, но не мисля, че е лош човек“, коментира пожарникарят.

„Най-щастливият ми момент в предаването беше една териториална битка, която спечелихме. Нямах търпение да отида и да хапна нещо. Три месеца си изгладувах и отслабнах много. Най-голямото предимство в „Игри на волята: България“ беше да отидеш сит на битка. Детето много се вълнуваше от представянето ми. Първото, което направих след като излязох от предаването, беше да се обадя на близките си“, каза още Морунов.

„В живота съм приятел с Андрей, Елизабет, Неделчо, Стоян, Милена, Мартин. Дори почти всяка вечер гледаме заедно игрите“, разкрива той.

Още любопитни истории от живота на Морунов, гледайте във видеото.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.