След месеци на трескаво отгатване всички маски падат окончателно тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Какво да очакват зрителите на финала и кой ще бъде големият победител в третия сезон на най-мистериозното шоу? Водещите Герасим Георгиев–Геро и Краси Радков повдигат завесата към предстоящото в последния лайф на „Маскираният певец“ за този сезон.

„Зрителите трябва да очакват много забавление. На сцената ще излязат две гост-маски и тримата финалисти – Гъбарко, Госпожицата и Носорогът. Но кой ще бъде големият победител, решават зрителите“, разкрива Геро.

Падна единадесетата маска в „Маскираният певец“ – сезон 3 (ВИДЕО+СНИМКИ)

„С Геро не бяхме работили заедно преди. Само се познавахме. Малко актьори се радват, когато другият до него направи нещо хубаво. А той винаги се радва на колегите си. Това е едно от ценните му качества като партньор и смятам, че е страхотен“, споделя Краси Радков.

Владо Пенев: В „Маскираният певец“ аз съм панелистът с най-неочакваните предположения

„Краси е едно от утвърдените лица на телевизионния екран и за мен е голямо удоволствие работата с него. Той е неспирен гейзер на импровизациите, бърз и рефлективен. И най-важното – в негово лице открих един много добър приятел. За мен беше удоволствие да сме заедно на сцената през тези три месеца. Това, което хората не са видели до момента от шоуто, е голямата подготовка преди всеки лайф. Ние сме като римски пехотинци. Стоим прави по 7-8 часа“, разказва Геро.

„Малко ни заболяват кръстовете, но гафове не сме имали, само лапсуси, на които обичаме да се смеем. Панелът е страхотен. Очарован съм от Владо Пенев“, споделя Краси Радков.

Марта Вачкова: С трепет очаквам да разбера кой се крие зад всяка маска

Марта Вачкова също взе участие в „Събуди се“ с видео връзка и отправи топло послание към водещите. „Това са най-забавните хора. Толкова ги обичам. Толкова ми е хубаво с тях. С Краси се запознах преди много години на сцената на Сатиричния театър, където играехме заедно и страхотно се забавлявахме. С Геро също се познаваме от години и все ми се е искало да играем заедно. Слава Богу, Бина Харалампиева ни срещна, пак на сцената на Сатиричния театър в „Дон Кихот“. Той играеше Санчо Панса, а аз – неговата жена. Толкова щастливи мигове съм прекарала с него. Сега в „Маскираният певец“ се възхищавам на енергията, която имат, от силата им да водят тричасов ефир. Всички се включваме от време на време – и маските, и панела, и балета, а те са непрекъснато долу и теглят предаването като машини. Обичам ги заради таланта и ума им, заради семействата им. Пожелавам си пак да се съберем!“

„Марта ни подава много хубаво. Да не забравяме, че сме колеги и тя усеща кога може да удари едно рамо. Помага ни много и искрено ѝ благодарим“, отговориха водещите на най-мистериозното шоу.

„И ние не знаем кой се крие зад маските, но за нас е още по-голямо предизвикателство, защото сме на половин метър от тях и ни гложди да разберем кой е. Но нямаме шанс, освен да предполагаме. В повечето случаи – грешно. Аз все пак бях панелист в първия сезон и успявам да хвана някои. Но в този сезон много маски ни затрудниха“, разказва Геро.

„С Мариан Бачев сме работили заедно 17 години и не го познах“, допълва Краси Радков.

Тото: Костюмът на Камъкът тежеше почти 50 кг. Когато го видях за първи път, се уплаших

„Вече три сезона обясняваме, че мерките, които се взимат, за да не бъдат разкрити хората под маските, са много сериозни. Това е целта на шоуто, да търсиш и да откриеш истината“, категоричен е Геро.

„В началото за мен беше предизвикателство да водя тричасов ефир. Хубавото на тези три часа на сцената на „Маскираният певец“ е, че забравяш за всичко и живееш в друг свят. Това е нашият адреналин, който ни държи като артисти. Освен това се издигнах в очите на своето дете. Той е голям фен на маските. Много ми хареса маската на Самураят. Владо Михайлов е страхотно момче. Прилепът също беше много интересен. Аз съм завършил Куклен театър и затова от финалистите Гъбарко ми е симпатичен, но също много симпатични са и Госпожицата, и Носорогът. Зрителите ще решат кой да спечели“, категоричен е Краси Радков.

Кои песни ще изберат да изпълнят финалистите? И коя маска ще грабне триумфалната победа? – гледайте тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.