Акробатката напусна риалитито на косъм от финала и споделя, че влиза със стратегия за играта

Елизабет Василева на 21 години, треньор по акробатика, която мечтае не само да се състезава, но иска да побеждава. Състезателката отпадна на полуфиналите в оспорвана битка изправяйки се срещу Стратимир и показа сила, скрита в тяло но младо и крехко момиче. Премина през изпитания, затрудняващи мъже-канари, винаги се бореше за победа и показа, че може да се справи с всичко. Въпреки че майка й е против участието в „Игри на волята: България“ заради многото травми, Елизабет се записва за да изпита тръпката от състезанията. Тя признава, че е много зиморничава, спи с духалка край леглото и със запалена лампа поради страх от тъмното. Според майка й, Елизабет ще издържи няколко дни, но инатът й я кара да остане значително по-дълго време в риалитито.

Джуджи в света на състезанията, стратегиите и елиминациите

„Още първия ден когато бяхме изхвърлени на „Реката“ замръзнах от студ на плажа. Казах си какво правя тук, но след това се сетих за думите на мама и реших да я опровергая. На самотния плаж беше много по-трудно от всяка друга локация и това се дължи на самотата и изолираността. Сам си, няма  с кого да си кажеш дума, а аз съм на 20 години и до момента не съм оставала никога сама. Имам страх от тъмното и вечерите ми бяха най-трудни, защото навсякъде около мен се чуваха чакали, шум от бурното море. Престоят та ми се стори като век, докато в действителност бях само седмица. Голямо Браво“ на Мартин, който издържа много много повече. Имам едно хубаво качество и това е, че мога да спя дълго, затова включих на този режим. Бях разпитала Мартин преди това и сутрин, след като станех, ходех за миди, които варях в една манерка. Имаше блато до морето и от там си взимах папур. Това го научих от Симеон на „Реката“. Като обелиш папура, отдолу има една част, която е с вкус на краставичка. Тежко е и то особено за жена. Имаше много змии и по цял ден вървях с една пръчка, с която ги гонех. Не съм стигала до там, че да ги ям, тъй като дори и да я хвана, ми е жал да я раздера. Ако бях останала още една седмица, щеше да се стигне и до там“, разказва в студиото на „На кафе“, участничката.

Андрей: Емоционално най-тежката ми битка бе с Морунов

Завръщането й след „Плажът на отшелника“

„Честно казано влязох в „Игрите“ със стратегия още в началото, защото трябва да се играе не само с мускули, но и с ум. Не бих могла да се съревновавам с големите мъже-канари, които естествено са по-бързи и по-силни. Затова колкото и да си подготвен физически, винаги има битка, в която да отпаднеш. Това беше например битката с Кремена. Дадох всичко от себе си, но не успях. Ако нямаше „Плажът на отшелника“ директно си тръгвах, затова и си казах, че като се върна трябва да игра по-умно. Тръгнах на война, но срещнах приятели и колкото и да ги говорех тези думи и стратегии, се радвам, че така се получи. Това е победа за мен“, признава Джуджи.

Паулина: „Игри на волята“ е риалити за волята, която ни изумява на моменти

За взаимоотношенията й с участниците

„Близка съм с останалите участници. Почти всяка вечер се събираме и гледаме заедно „Игрите“. Доказали са ми и навън, че винаги когато имам нужда, те са до мен. Много се радвам на това приятелство, което създадохме“, коментира взаимоотношенията и приятелствата с останалите играчи във формата.

Андрей е големият победител в третия сезон на „Игри на волята: България“

Защо се налага да смени телефония си номер?

„Истината е, че не очаквах толкова голям интерес към мен. Стана бум след предаването и хората постоянно се свързваха с мен и в социални мрежи и по телефона. В един момент, номерът ми изтече и започна едно постоянно звънене. Имах по 40-50 неприети обаждания само до обяд. Не знаех дали вдигам телефона по работа или да си говоря с някого. Не можех да водя нормален живот, а аз обичам личното пространство, затова и си смених номера. Имах нужда от малко почивка от Елизабет от „Игри на волята“ и исках да бъда просто себе си“, споделя Елизабет.

„С Морунов сме приятели. Изписаха се много неща за мен и Андрей, за мен и Морунов, но истината е, че сме само приятели. Хората не разбират, че когато преживееш нещо толкова голямо вътре и си с тези хора 24/7, ставате много близки. Когато излязох навън, много ми липсваха всички, тъй като съм свикнала с тях. Събуждах се и заспивах с тях. Клюките не са верни. Няма някого когато да не искам да виждам и не съм останала с някакви лоши чувства. Вътре си беше игра, докато навън си е истинския свят“, коментира въпроса за клюките, свързани с останалите участници в предаването.

Още интересни истории, свързани с пътешествия и различни спортни предизвикателства, гледайте във видеото.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.