Гледайте „Приятелите на Дядо Коледа” от 13.00 ч. и „Да пропуснеш Коледа“ от 14.50 ч. тази събота

Празничен кино следобед очаква зрителите на NOVA тази събота. В 13.00 ч. „Приятелите на Дядо Коледа” ще разкаже невероятната история за Коледната вълшебна висулка, която в навечерието на Рождество Христово започва да се топи. Смелите говорещи кутрета обаче ще направят всичко възможно, за да спасят Коледа. Присъединете се към фантастичното пътешествие към Северния полюс на вашите любими приятели.

По-късно от 14.50 комедийната лента на режисьора Джо Рот „Да пропуснеш Коледа“ ще разкаже историята на единствената дъщеря на Лутър и Нора Кранк, която напуска дома и заминава за чужбина, а те решават да прекарат коледните празници на кораб. За целта трябва да се преборят със съседите си в състезанието за украсяване на дома, както и с коледарите. Но когато дъщеря им се обажда в навечерието на Коледа и казва, че ще се прибере, двамата съпрузи наистина разбират значението на израза „предпразнична треска”, тъй като разполагат само с 12 часа, за да се подготвят да посрещнат Коледа с дъщеря си и нейния годеник.

Не пропускайте Гледайте „Приятелите на Дядо Коледа” от 13.00 ч. и „Да пропуснеш Коледа“ от 14.50 ч. тази събота по NOVA.