Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази вечер лекоатлетката и носител на множество медали от състезания Карин Околие ще играе за безапелационна победа в оспорваната кулинарна надпревара. Тя ще покани своите гости в дома на близката си приятелка Габи, а ароматният десерт, който ще сервира, ще бъде вдъхновен точно от нея.

Сибина Григорова с впечатляващо меню в „Черешката на тортата”

Карин ще се фокусира върху сезонната храна, а амбициозното меню, което ще подготви, включва: салата от цвекло и козе сирене, рукола и лешници, основно – пъстърва със специален афикански сос по рецепта на баща ѝ - нигериец и посветено на темата, поставена от шеф Манчев – ястия, вдъхновени от любими хора и десерт – вкусни поширани круши върху канапе от маскарпоне.

Италиански кулинарни изкушения от Михаил Дюзев в „Черешката на тортата”

С какво апетитно изкушение Карин ще отведе своите гости в „Зоната на греха“ и каква изненада е подготвила специално за тях, гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Кой ще заеме първото място и ще си тръгне с плакета от шеф Манчев, не пропускайте да проследите в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.