Гледайте приключенската екшън-фантастика "Трансформърс: Отмъщението” от 22.00 ч.

Шaя Лебьоф („Орлово око“) и Меган Фокс(„Костенурките нинджа“) се завръщат на екран, за да спасят отново света в приключенската екшън-фантастика “Трансформърс: Отмъщението” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Продължението на сагата за извънземните роботи и този път е режисирано от ветерана в екшън жанра Майкъл Бей, а сред продуцентите е доайенът на кино фантастиката Стивън Спилбърг.

Сценарият е дело на известния тандем Роберто Орси и Алекс Курцман, а в основата на образите стои прочутата серия роботи-играчки от 80-те, която впоследствие е направена на комикс и анимационен сериал. На афиша на “Трансформърс: Отмъщението” също така стоят имената на Джон Тортуро (“Тайният прозорец”), Джош Дюамел (сериала “Лас Вегас”), Хюго Уивинг (“Матрицата”). Два от роботите в лентата са озвучени от Майк Патън от Faith No More, а основната песен към филма е на Linkin Park.

В "Трансформърс: Отмъщението” битката за Земята е приключила, но тази за Вселената едва сега започва. След завръщането си на Кибертон Старскрийм поема командването на Десептиконите и решава да се върне със сила на Земята. Автороботите и Сам Уитуики (Шaя Лебьоф) вярват, че мирът на Земята е възможен, докато не разбират, че мъртвото тяло на злия Мегатрон е откраднато. Сам се оказва в епицентъра на битката между роботите и помага лидерът на десептиконите Мегатрон да бъде победен. Това се оказва само началото на истинската война между роботите, защото десептиконите скоро се завръщат на Земята, за да пленят Сам и да потърсят отмъщение за поражението си.

Кой е крадецът и ще успеят ли автороботите и Сам да попречат на коварния план на Десептиконите? Гледайте в приключенската екшън-фантастика “Трансформърс: Отмъщението” днес от 22.00 ч. по NOVA.