Гледайте романтичната лента „Снежен блян“ от 12.30 ч. и романтичната комедия „Бавачка по призвание“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Неделният киноследобед ще ни пренесе сред снежните върхове в планините, където ще ни разкаже за приключенията, тревогите и страстта към зимните спортове на голяма част от професионалните скиори. Бившата професионална спортистка Кат става треньор на Анна, обучавайки я да кара ски и постепенно се сближава с овдовелия й баща Тай. След лошо падане Анна се разколебава от предстоящото състезание и планира да се прибере у дома заедно с баща си. В същото време Кат е на път да загуби любовта си и треньорското място – страст, която току-що е преоткрила. Кат, Тай и Анна трябва да осъзнаят страховете си и да се преборят с тях, ако наистина искат да продължат напред.

Филмовият маратон ще продължи с лентата „Бавачка по призвание“ от 14.15 ч., в която ще проследим перипетиите на Либи, която приема работа, за която не е подготвена. Младата жена трябва да започне работа като IT консултант и въодушевена напуска родния си град, като се премества в Лос Анджелис. Но още през първият й ден се превръща в последен, когато тя губи мястото си. По-късно в същия ден, съдбата я среща с полицай Дан Конър, който предотвратява кражба на чантата й. Срещата се оказва полезна и за двамата тъй като очарователният полицай й предлага работа като бавачка за две приемни деца, за които се грижи. Не желаейки да откаже предложение за работа в момент на нужда, Либи приема позицията. Но да изпълняваш ролята на бавачка се оказва не толкова лесно, колкото звучи. Либи трябва да се научи да поддържа къщата и да се грижи за децата, нещо което прави за първи път в живота си. Освен това, постоянният страх на децата от изоставяне принуждава Либи наистина да обмисли отговорността, която е поела. Следват романтични и драматични мигове в живота и на двамата. Докато Либи и Дан се сближават с децата, започва да се формира семейна връзка, което затруднява мисленето за живота един без друг. Точно когато Дан решава официално да осинови децата, на Либи се предлага работата на нейните мечти. Единственият проблем е, че тази възможност ще отведе Либи далеч от новото й семейство. Ще последва ли мечтата си за професионална кариера или ще избере хората, които я обичат?

Не пропускайте романтичните заглавия „Снежен блян“ от 12.30 ч. и „Бавачка по призвание“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA