Гледайте завладяващия екшън-трилър тази неделя от 22.00 ч. по NOVA

Киану Рийвс се завръща в образа на един от най-опасните наемни убийци в премиерния за българския ефир наелектризиращ екшън “Джон Уик 2“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Продължението на хитовия екшън-трилър от 2014 година “Джон Уик“ успя да реализира заветните 86 милиона долара приход. Режисьор на филма е Чад Стахелски, известен с работата си по първата част. Сценарият е на Дерек Колстад (“Пратката“ и “На мушка“). Със страхотната си игра звездите Киану Рийвс, Лорънс Фишбърн и Руби Роуз ще ни пренесат в подземния свят за 120 минути. Това е първият съвместен проект на  Лорънс Фишбърн и Киану Рийвс от "Матрицата" насам и е заснет основно в Ню Йорк. В лентата дори и за кратко силно впечатление прави появата на живата кино легенда Франко Неро, като управителя на римския хотел Континентал, който с харизма и достолепие придава тежест и стойност на филма.

Легендарният наемен убиец Джон Уик (Киану Рийвс) е принуден да прекрати пенсионирането си и е заставен да се завърне към старите си навици, за да овладее сенчеста престъпна гилдия на убийци. Задължен от кръвна клетва, Джон заминава за Рим, за да се изправи срещу някои от най-опасните убийци в света.

Филмът успява да надгради първия филм, като обръща особено внимание на създадената подземна организация от наемници и целия криминален свят. В него важат определени правила и нарушаването им носи последици. Дори една легенда в този свят, като самия Джон Уик, не може да ги избегне.

Не пропускайте наелектризиращия екшън-трилър “Джон Уик 2“ тази неделя от 22.00 ч. по NOVA.