„Адски много харесах ролята си в сериала, защото е хамелеонска, а аз обичам да съм много различен в образите, които създавам“, сподели актьорът

За ролята на Марин в „Братя“

„Силният ми дебют на театрална сцена също беше в хамелеонска роля - в спектакъла „Изрод“, в който се превъплъщавам в 24 различни персонажа. Любимото ми нещо е да бъда различен във всичко, което правя. А ролята на Марин ми даде тази възможност – да бъда абсолютен хамелеон и да общувам различно според това кой стои срещу мен. Това е шести сериал, в който снимам. Първият ми беше „Седем часа разлика“. Там също имах много интересна роля – на полицай (следовател Христов). Помня, че бях уплашен, защото не бях се снимал в сериал. А работата е много различна, от това да снимаш в игрален филм. Динамиката е невероятна, защото за малко време трябва да заснемеш много неща. „Братя“ е шести сериал, в който снимам, но той ме извади „на светло“ за хората“, разкрива Тигран Торосян, който се превъплъти майсторски в ролята на Марин – дясната ръка на безскрупулния бос на мафията Филип Карамитев (Христо Шопов).

Песента „Сякаш съм там“ от сериала „Братя“ с телевизионна премиера

За оръжията на снимачната площадка на сериала „Братя“

„За втори път снимам с оръжейника с прякор Рамбо. Той е човекът, който се грижи за безопасността ни и проверява преди всеки дубъл пистолета. Той зарежда пистолета на всеки един актьор и отговорността в него да има халосни патрони е негова. Изключителен професионалист е“, споделя актьорът.

Още за ролите на Тигран Торосян на театралната сцена и много любопитни истории от живота му, гледайте във видеото.

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.