Гледайте приключенската семейна лента „Призрачни приятели“ от 13.00 ч. и романтичната комедия „Сутрешен блок“ от 14.50 ч. тази събота по NOVA

Съботният киноследобед ще започне с много забавни приключения на неустоимите кученца на Дисни и то точно на Хелоуин. Този път историята ги отвежда в другия край на града в мистериозно имение, където се случват призрачни неща. С помощта на някои неочаквани нови приятели, включително и миловиден призрак, нашите герои ще преживеят незабравими моменти. В надпревара с Хелоуин хрътката, кученцата и новите им приятели – Пип, Зелда, Родни и Скип – трябва да спрат магьосникът Уоруик и да спасят света от подлите му намерения. Бъди и останалите попадат в зловещо имение и именно на това място те трябва да попречат на Уоруик да отвори времеви портал и да пренесе в човешкия свят призраци и други свръхестествени същества, които планират да завладеят Земята. "Призрачни приятели" е скоростно приключение с много смях и мистерии, което ще се хареса за зрителите от всички възрасти.

Филмовият маратон ще продължи с лентата „Сутрешен блок“ от 14.50 ч., на режисьора Роджър Мичъл („Нотинг Хил“), който е събрал забележителен актьорски състав за телевизионната комедия. В главната роля е холивудската звезда Харисън Форд, който влиза в ново комедийно амплоа и успява успешно да забавлява аудиторията. Майсторът на романтичната комедия Роджър Мичъл в лентата залага предимно на ситуационния хумор, вместо на леко поизтърканата през последните години романтична сюжетна линия. Срещу легендарната звезда е изправена една не по-малко ярка комедийна актриса Даян Кийтън, но откритието на филма е лъчезарната и очарователна Рейчъл МакАдамс, като непохватна, но адски чаровна продуцентка, която "води парада". В каста откриваме още Джеф Голдблум и Патрик Уилсън.

Когато телевизионната продуцентка Беки Фулър (МакАдамс) е уволнена от местна новинарска програма, нейната кариера, подобно на любовния й живот, е в задънена улица. Започвайки работа в "Денят започва" (сутрешният блок с най-нисък рейтинг в страната), Беки решава да съживи програмата като наеме легендарния ТВ водещ Майк Поумрой (Харисън Форд). Известният водещ обаче отказва да води най-важните елементи от предаването, като оставя сама Колийн Пек – ко-водеща на предаването. Бивша кралица на красотата и многогодишен водещ на сутрешни предавания, Колийн е повече от щастлива на работното си място. Свадите с опърничавия Майк започват първо извън кадър, а после избухват и на живо в ефир. Междувременно любовният живот на Беки добива нови измерения с нейния колега Адам Бенет (Патрик Уилсън) и сега тя я изправена пред трудната ситуация да спаси връзката си, своята репутация, работата си и разбира се, самото шоу!

Не пропускайте приключенската семейна лента „Призрачни приятели“ от 13.00 ч. и романтичната комедия „Сутрешен блок“ от 14.50 ч. тази събота по NOVA