Гледайте третата част на приключенската екшън-фантастика "Трансформърс: Тъмната страна на луната” от 22.00 ч.

Култовият режисьор Майкъл Бей за пореден път събира армия от звезди и роботи в третата част на епичната фантастика “Трансформърс: Тъмната страна на луната“ тази събота от 22.00 ч. по NOVA. Главната роля отново е поверена на Шая Лебьоф, а звездният актьорски състав се допълва от Джон Малкович, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джош Дюамел, Франсис Макдормънд, Тайрийз Гибсън, Кевин Дън, Патрик Демпси и Джон Туртуро.

Мистериозно събитие от миналото на Земята избухва в днешни дни и заплашва планетата с толкова всеобхватна война, която дори трансформърите не могат да спрат сами, за да спасят човечеството! Лентата разказва за финалния титаничен сблъсък между извънземните пришълци Аутоботи и Десептикони. Решени да отмъстят за загубата, която претърпяха, Десептиконите призовават Шокуейв, могъщия владетел на тяхната планета Кибертрон, с надеждата, че той ще сложи край на човечеството и Аутоботите. Шокуейв е дългогодишен персонаж от Трансформърс и владетел на Кибертрон във времето, в което Аутоботите и Десептиконите са водили битките си извън планетата Земя. Когато опасния нов враг разкрива картите си, Сам Уитуики и Аутоботите трябва отново да се изправят срещу силите на злото, за да защитят нашия свят от гнева на Десептиконите.

Не пропускайте развръзката на епичното приключение в екшън-фантастиката “Трансформърс: Тъмната страна на луната” тази събота от 22.00 ч. по NOVA.