Гледайте епизода на криминалния сериал тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Тази вечер в епизода на криминалния сериал „ФБР“ бивша жертва на отвличане е свързана с поредица от убийства, включително на дъщерята на следовател от полицията в Ню Йорк. Хана Блум, дъщерята на детектив от от нюйоркската полиция, е убита, а ФБР е натоварено със задачата да разследва случая, за да се избегне конфликт на интереси. Агентите скоро разбират, че тя е само последната в дълга редица жени, които са удушени. Те откриват, че убиецът е извършвал похищения предимно на жени с рижави коси и то в ограничен район в южен Ню Йорк.

В разследванията си екипът достига до Андрю Камерън, също жертва на отвличане и насилие, чието описание съвпада с профила на убиеца. Дали заподозреният ще се окаже истинският извършител на престъпленията или той прикрива свой близък? Ще успеят ли федералните агенти да разрешат случая и заедно с полицаите от Ню Йорк да накажат виновника?

„ФБР“ по следите на мексиканска банда

Междувременно най-ценният ресурс на екипа – брилянтният анализатор Кристън Чазал започва да се съмнява в способностите си като агент, след учение, което я разтърсва из основи. Тя прави грешка при полева тренировка, която води до застрелване на Скола с топка за пейнтбол и се притеснява, че Скола се отнася твърде небержно към нея, когато не я наказва за това.

Не пропускайте развръзката на случая в криминалния сериал „ФБР“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.