„Моята героиня е пълната ми противоположност“, категорична е актрисата

Актрисата гостува в студиото на "Събуди се", за да разкаже повече за ролята си в най-новия български сериал "Лъжите в нас", който зрителите на NOVA ще имат възможността да гледат съвсем скоро. 

Йоана Буковска-Давидова за ролята си на прокурор в „Лъжите в нас“

„Когато пътувах към студиото, си мислех за заглавието на сериала и как ние наистина постоянно лъжем. Казвам си, че лъжем, за да оправдаем собствената си съвест. Защото, ако излъжеш удобно на теб, тогава съвестта е в покой. А иначе се бори с теб. В това се състои магията на целия филм. Всеки по някакъв начин лъже и прави неща, които да са му удобни, за да изглежда добър. Моята героиня е моя пълна противоположност. Тя никога не се е омъжвала. Няма деца и отглежда децата на брат си. Целият и характер е различен от моя. Това толкова много ми харесва. Екипът е прекрасен и се работи страхотно с тези млади мои колеги, които говорят добре и са емоционално заредени. Истински са и са прекрасни актьори“, споделя Ирен Кривошиева.

„Лъжите в нас“ поставя Радина Думанян и Орлин Павлов пред вълнуващи актьорски предизвикателства

Какви топли спомени пази актрисата за иконите на българското кино и театър Стоянка Мутафова и Стефан Данаилов, гледайте във видеото на „Събуди се“.

​Очаквайте най-новия сериал "Лъжите в нас" - скоро по NOVA. 

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.