Първо индивидуално предизвикателство за дамите и нови приключения очакват влюбените двойки в предаването тази седмица

Най-романтичното риалити в българския ефир продължава да тества отношенията на влюбените двойки от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA. Миналата седмица зрителите се запознаха с новите 13 чаровни двойки, които започнаха своето вълнуващо приключение в предаването.

Участниците се изправиха пред първите си изпитания – шофираха, танцуваха, измъкваха се от препятствия, играха и сглобяваха. Първите завоювани средства след първите преминати изпитания са вече факт, а  водачеството във временното класиране спечели младото семейство на Теодора и Генади. Още тази вечер предстоят първите индивидуални игри, които могат да променят изцяло класирането и да застрашат престоя на някоя от двойките във Вилата на любовта.

Игра от детството променя всичко за двойките в „Един за друг”

Дамите ще обединят сила и ум в отговорно изпитание, а мъжете ще трябва да заложат на представянето на половинките си. Задачата на жените ще включва отговарянето на неудобни въпроси, предварително зададени и на партньорите им. Всеки грешен отговор ще рискува заложената сумата и ще подсигури необичайна СПА процедура на мъжете.

Колко от отговорите на партньорите в живота ще съвпаднат и ще успеят ли да спечелят заложената сума? Ще има ли двойки, които няма да успеят да се справят с предизвикателството и ще научат ли повече един за друг? Кои ще са първенците сред тях?  

„Автокино” ще опъне нервите на двойките в „Един за друг”

Не пропускайте да разберете какви ще бъдат следващите предизвикателства за двойките в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.