Гледайте романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Тази седмица по NOVA най-романтичното предаване „Един за друг“ е подготвило нови емоционални предизвикателства за 13-те колоритни двойки. Още с първото изпитание участниците ще изживеят емоциите от началото на своята романтична връзка и първите любовни трепети, които са изпитали.

Двойките в „Един за друг“ по следите на скрито съкровище

В индивидуалното изпитание за дамите, те ще трябва да преминат през няколко препятствия, за да стигнат до половинките си и да завладеят сърцата им. Списъкът със задачи преди срещата включва смяна на гума, малко прах и кал и много вода. Ще успеят ли дамите да оправдаят залозите на мъжете си? Ще има ли двойки, които няма да успеят да се справят и кои ще са първенците сред тях, предстои да стане ясно тази вечер в 21:00 ч.

Влюбените изживяват истински кулинарен кошмар в „Един за друг“

След изпитанията миналата седмица водачи във временното класиране са Милка и Желязко. За втора поредна седмица на дъното на класацията застават Гергана и Радослав. Ще успеят ли да се справят със задачите си тази седмица, за да се изкачат по-нагоре в класирането? Какви интересни предизвикателства очакват мъжете в индивидуалната им игра и в какво общо приключение още ще трябва да се впуснат участниците тази седмица?

Гледайте новите епизоди на „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.