Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След като в епизода в най-романтичното риалити във вторник вечер, дамите сменяха гуми, ровиха в калта и се бориха за „първата си среща“ с половинката на сърцето си, е ред за нови и интересни изпитания.

Емоционални изпитания за двойките в „Един за друг“

Тази вечер предстои да се разкрие чувствителността на мъжете и да се покаже, че и силният пол също плаче. Пред тях стои „леката“ задача да отговорят на 20 въпроса, свързани с половинката им. Необходими са минимум 12 верни отговора, но участниците ще бъдат максимално затруднявани. На мачовците ще им се наложи да плачат и да мислят едновременно, тъй като главите им ще бъдат поставени в аквариум, в който ще бъдат подложени на т.нар. „лучен специалитет“. Ще се окаже ли изпитанието за мъжете рецепта за щастие или за провал? Те ще трябва да впрегнат сили да отговорят на въпросите, като едновременно с това си поплачат. 

Влюбените изживяват истински кулинарен кошмар в „Един за друг“

Кои от двойките ще вземат играта и ще отговорят правилно за 4 минути? Ще има ли мъже, които ще бъдат затруднени и с недостатъчно познания за любимата си? Коя двойка ще излезе от играта със сълзи на очи?

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.