„За мен хора със сърце, които обичат това, което правят, трябва да получават и награди“, категоричен бе първият, напуснал четвъртия сезон на формата

За очакванията и същинската кулинарна надпревара

„Очаквах вечерята да се обърка, още когато се качихме в автобуса и потеглихме към ресторанта. Видях какви професионалисти са колегите и колко добре готвят, когато изнесохме първите специалитети. А аз омотах онази пица. На всички чиниите бяха „Уау!“ Казах си: „Какво правя аз тук изобщо?“. Но се бях хванал на хорото и трябваше да го изиграя докато не ме изгонят. Имах очаквания, че ще съм първият изгонен, но се радвам, че сбъднах тази своя мечта – да бъда в най-доброто кулинарно предаване в страната. Следи съм всички сезони и обичайно има по двама трима аматьори. Казах си: „Щом ще има и други като мен, отивам!“. Истината е, че дори не попълних лично формата за кандидатстване.“

Димитър е първият напуснал Hell’s Kitchen България след непредвиден елиминационен обрат

„Притеснението оказва голямо влияние на такова място. Отделно, аз съм тесен специалист в една област. Като пицар съм доста добър. Може би другите ястия ми изиграха по-лоша шега. Защото не бях подготвен за това меню. Не съм готвил подобни неща. И беше трудничко за мен. Въпреки това смятам, че научих доста. И определено смятам да се развивам в тази сфера“, категоричен е той.

Серия от номинации в Hell’s Kitchen България

„Преди години се научих да правя пица с формата на сърце. Доста момичета се впечатляват, защото е ефектно. Аз лично най-много обичам пица със сирена и ананас. Балансът между солено и сладко е много готин. Но не бива да се прекалява с нито едно от двете, защото може да се получи манджа с грозде.“

„Моят фаворит в Hell’s Kitchen България в този сезон е Калоян. Момчето има тежка история и съдба и е открил себе си в готвенето. За мен такива хора със сърце, които обичат това, което правят, трябва да получават и награди.“

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.