Емил Стойков, който също напусна доброволно формата, призна, че симпатизира на Елена

В интервюта за „На кафе“ участниците, които по своя воля напуснаха „Кухнята на Ада“, споделиха какво ги е провокирало, за да вземат това крайно решение.

​Hell’s Kitchen България приключи за Иван

„Напуснах, защото от втория ден разбрах, че това не е моето място, не е моето шоу. Беше чисто предизвикателство – в една безсънна нощ да попълня формуляра за участие. Моето място определено не е сред толкова арогантност и грубост. Когато казвам това, визирам доста хора, но ще се въздържа да споменавам имената им. Признавам, че не съм влязла в играта за победа. Имам ресторант, имам такъв бизнес. Исках да науча нещо. Обърках формата, но не мога да определя участието си като слабост. Изисква се голяма сила да премълчиш. Защото слабите крещят и ръкомахат. А да премълчиш и да знаеш кога да спреш, това е моята философия. Щастлива съм, че остарявам, помъдрявайки, а не оглупявайки. Може би тази мъдрост, която съм натрупала с времето, ми е дала тази сила, с която да се справям в такива моменти”, сподели Юра Гривова, която напусна четвърти сезон на Hell’s Kitchen България по собствена воля, след поредица от скандали в кулинарния формат.

Юра и Емил се разделиха с Hell’s Kitchen България по собствено желание

„Дойде ми малко в повече шоуто, имах лични неща, които трябваше да свърша. Приемам критиката като нещо градивно. По-скоро явно не съм за такова шоу. Много неща не ми харесаха. Но не трябва да се сърдим на играта, а на играчите. Аз съм от хората, които, когато не се чувстват щастливи на дадено място, прекратявам нещата на момента и започвам отначало. Запален съм по източната философия. Нашето здраве зависи от нашите чувства. Ако не се чувстваме добре, започваме да се разболяваме по някакъв начин. Характерът ни се променя, както и желанието да вършим дадени неща. Играта е дълга и всеки може да направи грешка в последния момент. Аз лично залагам на Ленчето, надявам се тя да спечели и да отсрами Югозападна България“, разкрива Емил Стойков, който също напусна доброволно „Кухнята на Ада“.

„Моят фаворит е Анелия, но смятам, че в никакъв случай Виктория не бива да печели предаването. Смятам, че хора, колкото и да са амбициозни и можещи, хора, които нямат харизмата на добър човек, не бива да печелят такива формати. Нека да печелят можещите, но и добрите хора!“, категорична е Юра.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.