Напусналият формата участник признава, че симпатизира на Артур от синия отбор и Анелия от червения

„Тръгвам си с много добри чувства от Hell’s Kitchen. Важното е, че успях да вляза и да се забавлявам. Не успях да победя, но парите не са най-важното. Стратегията ми беше да съм тих, да не влизам в конфликти, както забелязаха зрителите. Имаше много караници и конфликти, но аз не исках да участвам в тях“, споделя емоциите си пред репортер на "На кафе" напусналият участник.

„Аз съм се ориентирал към балканския вкус и готвене и още с влизането ни в Сърбия, знаех, че там ще мога да покажа себе си“, коментира най-доброто си представяне, докато готвеше в съседната ни страна Иван.

Юра Гривова: Моят фаворит в Hell’s Kitchen България е Анелия

Позабравени ли се българските рецепти?

„Да, според мен са позабравени и бих искал да ви споделя, че с приятели сме подели една инициатива, в която сме започнали да събираме стари български рецепти. Сега предстои да започнем да заснемаме видеа с тяхното приготвяне и да споделяме в социалните мрежи кое как става. Болно ми е, че в България се забрави българския традиционен вкус", признава готвачът.

За любимата българска рецепта

„Харесвам много качамак. Също така в Родопите правят едно типично тяхно сирене „брънза“, което е уникално на вкус.“

Hell’s Kitchen България приключи за Иван

За респекта към шеф Ангелов

„Радвам се, че съм в този сезон на Hell’s Kitchen, защото шеф Ангелов е по-обран, което ме зарадва много. Не се обиждах от критиките му, защото имам респект от него. Приемах ги и гледах да надграждам“, коментира участието си и уважението, което изпитва към шеф Ангелов.

„Имам двама фаворити – от синия отбор е Артур, а от червения е Анелия“,

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.