Двойката загуби с осем на един гласа от Милка и Желязко

Екстремна игра с преминаване по въжен мост превърна Сияна и Мирослав в поредната двойка, разделила се с приключението „Един за друг“ по NOVA. Участниците трябваше да прекосят разстоянието помежду си, избирайки петте картички с най-важните моменти във връзката си до момента. Най-слабо в комбинираното изпитание с шест от десет съвпадения се представиха три двойки, но според регламента на елиминация бяха изпратени участниците, прекарали най-много време на въжения мост.

Преминаването отне най-много време на Сияна и Мирослав и се наложи те да се изправят срещу Милка и Желязко, които не се представиха задоволително в индивидуалните предизвикателства. По време на вота останалите двойки във Вилата на любовта дадоха едва един глас за Сияна и Мирослав и цели осем за опонентите им.  

Изпитание върху въжен мост тества любовта на двойките в „Един за друг“

„Бяхме много щастливи да преживеем емоцията „Един за друг“. Това, че си тръгваме, не означава, че не сме един за друг – напротив, сигурни сме в този факт. Тръгваме си с достойнство и с това, което сме искали да покажем“, коментираха Сияна и Мирослав.

„Много сме щастливи, че оставаме и ще можем да се впуснем в още игри, защото най-интересните тепърва предстоят“, споделиха Милка и Желязко, като си обещаха да подхождат по-разумно в следващите предизвикателства, за да не се озоват отново на номинации.

Проверка на знанията на мъжете за женския свят в „Един за друг“

Какво ще е следващото изпитание и коя от оставащите десет двойки ще се доближи до спечелването на голямата награда? – гледайте новите епизоди на „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022