Тази вечер Червените и Сините свалиха своите куртки два пъти

За пръв път в историята на Hell’s Kitchen България шеф Ангелов номинира всеки един от участниците и създаде общ отбор на оранжевите престилки. В петък вечер шефът свали куртките на всички в битката за деня, но на вечерята последва пълно разочарование, което изпрати Червените и Сините на кулинарна матура.      

Иван Иванов от Hell’s Kitchen: Болно ми е, че забравихме българския традиционен вкус

Виртуалната закачка на шеф Ангелов подсказа на двата отбора, че отново ще работят върху подобряването на комуникацията помежду си. Червените и Сините облякоха куртки с кулинарни загадки, зашити за гърбовете им и разчитаха рецептите си по двойки. В предизвикателството Сините стартираха успешно с добра комуникация и правилно спазване на рецептите, но победата грабнаха Червените. За награда шефът изпрати отбора на червените куртки на ски, но инатът на Мариела в нежеланието си да сподели приключението с останалите стигна до ушите на шефа, от което последва отмяна на наградата им за деня и за следващите три седмици.

Юра Гривова: Моят фаворит в Hell’s Kitchen България е Анелия

На вечерята новото меню „разказа играта“ на Червените и Сините, като проблемът със заготовките доведе до сигурен провал и двете кухни. По време на вечерната резервация новите ястия полетяха във въздуха, а враждата между Валентина и Деница не утихна дори за момент, което принуди шеф Ангелов да постави неслучайно Мариела в неприятната позиция на медиатор между двете. Шефът изпразни кухнята си и изпрати готвачите в общежитието само за да опази честта на ресторанта си, като сготви сам за всички гости. Червеният отбор номинира Валентина и Деница, Синият – Мартин и Николай, а шефът – всички наведнъж. 

Вечерята в Hell’s Kitchen България започна с припадък и завърши с женски бой

Кой ще „изгори“ на директните елиминации? Червеният отбор ще намери ли изход от враждата между Валентина и Деница? Как ще се справят участниците с напрежението под прицела на шеф Ангелов? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.