Гледайте най-романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Нова порция ярки предизвикателства и положителни емоции очакват участниците в епизодите на „Един за друг“ по NOVA. Миналата седмица Сияна и Мирослав напуснаха щурата надпревара след емоционално гласуване, а във временни водачи в класирането се превърнаха Петя и Николай. Последното място с най-малък бюджет в романтичния Топ 10 заемат Ася и Калоян.

Сияна и Мирослав от „Един за друг“: Нашите фаворити са две двойки

Тази седмица първото изпитание ще превърне дамите в… гъби. Те ще трябва да се впуснат в атрактивна водна надпревара и ще опита да съберат възможно най-много вода в костюмите си, за да оправдаят залозите на половинките си. Колко силна е прегръдката на мъжете, коя от жените притежава най-голямо количество хъс и коя двойка ще се справи най-добре?

Сияна и Мирослав напуснаха най-романтичното риалити „Един за друг“ 

Не пропускайте да разберете дали мокрото предизвикателство тази вечер ще пресуши силите и бюджетите на участниците, както и с какво още им предстои да се справят тази седмица – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. в „Един за друг“ по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022