Оранжевите престилки бяха раздадени на Мариела, Виктория и Янита

Червените паднаха в последното предизвикателство в „Кухнята на Ада“ и загубата ги изпрати на директни номинации, в които Мариела и Виктория се наредиха с оранжеви престилки до Андреа от Синия отбор. Въпреки безупречното представяне на Янита през деня, тя беше номинирана непосредствено след вечерната резервация. 

Андреа е първата номинирана тази седмица

През деня Червените готвиха за куртките си с любимите продукти на шеф Ангелов, които трябваше да са главните герои в чиниите им. Нестандартните техните на готвене бяха разпределени между играчите от Синята конкуренция, която реши да бъде благосклонна към Мариела и Янита поради подкрепата от страна на Мартин и Денислав. Шефът посочи чинията на Мариела за пълна нула, а тази на Янита за истински кулинарен шедьовър, като накрая Мариела и Виктория бяха номинирани.

Деница от Hell’s Kitchen: Имах фобия, която преодолях в предаването

Ресторантът отвори врати и вечерята стартира успешно за готвачите от двата отбора, но не след дълго мечешките услуги на Валентина в желанието си да огрее на всяка станция започнаха да дърпат Червения отбор назад. Шеф Ангелов направи опит да промени това и се довери напълно на Валя, като повери Червената кухня изцяло в нейни ръце, но нещата отново не потръгнаха и те загасиха печките. Разминаването между Николай и Денислав и езиковата бариера между Камен и Андреа не попречиха на Сините да приключат резервацията си, като освен това поеха и поръчката на VIP гостите на Червената кухня. В общежитието жените се справяха тежко с поражението, което доведе до сълзите на Анелия и виковете между Валентина и Янита. На номинациите Янита смени червената си куртка и оранжева престилка.

Калоян се сбогува с Hell’s Kitchen България

Как ще понесе Денислав номинацията на съпругата си? Каква ще бъде битката за оцеляване в кулинарното състезание този път? Кой ще свали куртката си завинаги? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen България в неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.