Янита и Андреа в кулинарен сблъсък на вечерната резервация

Тази вечер в Hell’s Kitchen България Мариела, Виктория, Янита от Червените и Андреа от Сините се впуснаха в ожесточена битка за куртките си. През деня Мариела и Виктория заслужено се върнаха обратно в отбора си, докато Янита и Андреа трябваше да защитават местата си в кулинарното състезание на вечерната резервация. Неадекватното поведение на Мартин в Синята кухня доведе до неговото изгонване както от кухнята, така и от риалити формата.

Андреа е първата номинирана тази седмица

Всеки от Оранжевите имаше индивидуална кулинарна задача с едно „неизвестно“ – звезда под похлупак. Кулководът Станимир Гъмов влезе в ролята на марионетка на Андреа, Коцето Калки застана на мястото на Мариела в кухнята, Невена Бозукова готви за Виктория, а Албена Павлова се бори за доброто представяне на Янита. Чиниите на Виктория и Мариела спечелиха одобрението на шеф Ангелов и те си върнаха червените куртки, а оспорваната надпревара между Янита и Андреа продължи на вечерята. 

Червеният отбор отиде на директни номинации в Hell’s Kitchen България

На резервацията Синята кухня беше под ръководството на Андреа, а Червената водач беше Янита, като всяка от тях трябваше да командва готвачите от паса. Идеята за амюз буш този път беше сътворена лично от лидерите на двата отбора, а шефът определи кулинарния комплимент за гостите на Андреа за най-добрия досега в „Кухнята на Ада“. Валентина започна да насъбира гняв към Янита още с първите поръчки в Червената кухня, но въпреки непрестанните крясъци, жените успяха да издадат поръчките си. Мъжете не бяха в кондиция и в Синята кухня настъпи масово объркване. Мартин попадна в кръговрата на сосовете, което принуди шеф Ангелов да прехвърли задачата на Червената конкуренция. Мартин изхвърча от кухнята, но не след дълго неговите съотборници го последваха в общежитието. Време разделно настъпи и участниците се сбогуваха с Мартин, а Янита и Андреа се върнаха по отборите си.

Деница от Hell’s Kitchen: Имах фобия, която преодолях в предаването

Какво кулинарно забавление е подготвил шеф Ангелов за участниците? Кой ще застане под прицела на шефа? Ще удържат ли готвачите на напрежението? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen България в петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.