Двамата готвачи коментират участниците в настоящия сезон на Hell’s Kitchen и разказват какво се случва в Кухнята на Ада

Светла Чилева и Дани Спартак, четири години след финала на Hell’s Kitchen, са гости в студиото на Гала в „На кафе“ и разкриват интересни подробности от Кухнята на Ада. Единият от тях е победител в Hell’s Kitchen и в момента е су-шеф, другият не-победител изпълнява задълженията си на шеф готвач в кухнята на „На кафе“.

„Чувствам се много добре като су-шеф. Шефът има много изисквания към нас. Стараем се винаги да направим всичко както трябва. Трудно е, но е от значение как ще се стиковаме и подредим нещата преди това. Нямаме конкуренция все още със Светла Чилева, но ще видим когато всички станат един отбор. За някои, които напускат ми докривява, но за други не, както е и в живота“, коментира Дани Спартак.

Мартин напусна Hell’s Kitchen България завинаги

„Имам симпатии към Артур. Мисля, че готви добре, интересен е и чиниите му са интересни. Допада ми това, че е толкова спокоен“, признава Светла Чилева.

„Бил съм от другата страна, но не мога да скатавам и прикривам неща в кухнята. Ние никога не сме си позволявали такива неща като да изхвърлим тигана в кофата“, признава су-шефът, който добре знае какво е да си участник в кулинарното риалити.

„Според мен самата професия и отговорност изисква шефът да е такъв и не мисля, че е по-спокоен. За шеф Ангелов още преди предаването се носеха легенди колко е педантичен. Трудно е да сравнявам сезоните, защото го гледам от друга гледна точка. Сега ми е смешно и ги съжалявам участниците, докато при нас беше доста по-интересно за нас самите. Имаше по-малко скандали и ние не се карахме помежду си. Карахме се в кухнята, но бяхме задружни след това. Дани ще потвърди, че вечер сядахме да ядем заедно. Главно Мартин готвеше, тъй като той залагаше на здравословното хранене. Печеше и използваше много чубрица, затова и по едно време скрихме всичката чубрица“, коментира Чилева.

Червеният отбор отиде на директни номинации в Hell’s Kitchen България

„В нашия сезон за разлика от сега нямаше романтична емоция, но в предишния сезон има бебе Hell’s Kitchen на Михаил и Гергана. Любовта не пита, без значение дали си в Hell’s Kitchen“, разкрива Спартак.

„Най-честият въпрос на всички мои познати и приятели е, как да бъдат поканени в ресторанта на Hell’s Kitchen? Обяснявам, че не мога да обещая, че ще се нахранят. Никога не сме сигурни, че всичко ще е ОК“, допълва су-шефът.

„Питат ни за рецепти. Интересуват се кой ще победи, но истината е, че победител ще е този, който се справи най-добре.“

Как изглежда животът след победата в Hell’s Kitchen?

„След Hell’s Kitchen станах разпознаваем за хората и всичко потръгна добре. Ставаш известен и те канят на различни събития. В предаването научаваш доста неща и животът ти става по-лесен“, признава Дани Спартак. „Детето ме разпознава, готви и е много хубаво да се намери кой да те отмени в един момент.“

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.