Денислав от Сините сложи оранжевата престилка

Hell’s Kitchen България изненада участниците с Миш-маш шоу, в което играха за своите продукти и готвиха за своите куртки. Червеният отбор надви Сините както в кулинарната надпревара през деня, така и на вечерната резервация, в резултат на което Денислав беше първият номиниран тази седмица.

Светла и Дани Спартак: За Шеф Ангелов се носят легенди колко е педантичен

Предизвикателството пред готвачите беше анаграма на продукти, в която всеки играч сглобяваше рецепти за своя отбор и за противниковия. Жените бяха по-бързи в натискането на червения бутон и получиха ключово предимство – смяна на продукт. В същинската част от Миш-маш шоу участниците трябваше да включат задължителните продукти в чиниите си и да демонстрират своята добра преценка в избора на ястие, което да представят пред шефа. Отборът на червените куртки смаза Сините, като те получиха наказание за загубата си.

Мартин напусна Hell’s Kitchen България завинаги

Hell’s Kitchen отвори врати и резервацията започна с грешки в двете кухни. При Червените работата потръгна с такт и темпо, докато Сините продължаваха да вървят стремглаво надолу поради „дупки“ в комуникацията и издаване на храна без предварителни проби. Валентина падна в очите на шеф Ангелов, на когото му се наложи да й посочи вратата към общежитието два пъти. В хода на вечерята всеки от отборите загуби по един готвач, а драмата в Синята кухня нямаше край, докато Андреа не отсрами мъжете. Отчаян и преуморен от серията от провали на Сините, шефът заповяда да изгасят печките, а VIP гостите им получиха храна от Червената кухня. На номинациите Денислав беше изкупителната жертва в Синия отбор.

Червеният отбор отиде на директни номинации в Hell’s Kitchen България

Червените ще докажат ли отново, че са по-добрите? Срещу кого ще се изправи Денислав в елиминационната битка? Какви нови предизвикателства очакват участниците?  - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.