Червеният отбор отиде на директни номинации

Предстоят първите семейни войни за оцеляване в историята на Hell’s Kitchen България. Дневната кулинарна битка между двата отбора изпрати Червените на следващо предизвикателство с директни номинации, на които шеф Виктор Ангелов посочи чинията на Янита за голям провал и тя се нареди с оранжевата престилка до мъжа си.

Червеният отбор се спаси от номинации в Hell’s Kitchen България

Този път в кухнята на Ада се състоя щафета, в която трябваше една и съща двойка да стартира, завърши и плейтне ястието, приготвено с общи усилия от всеки отбор. Стартова двойка в Червения отбор бяха Елена и Анелия, а в Синия – Николай и Артур. В играта участниците трябваше да се допълват идейно, като покажат добра комуникация и пълно доверие на съотборниците си. Червените и Сините постигнаха равен резултат с първите си чинии, но битката се определи от попаденията в последното ястие и Сините откраднаха победата на жените.

Светла и Дани Спартак: За Шеф Ангелов се носят легенди колко е педантичен

Червените отидоха на директни номинации и преминаха към второто предизвикателство, което шеф Чилева стартира с кулинарен мастърклас за приготвянето на тесто за паста. Шеф Дани Спартак се яви като момчето на късмета и всяка от жените с червени куртки изтегли различен вид паста. Макар че Анелия беше много плаха и неуверена, нейното ястие спечели специално място в сърцето на шеф Ангелов, докато това на Янита беше пълно разочарование. Семейство Делчеви бяха изненадани да разберат, че трябва да се борят един срещу друг за оставането си в Hell’s Kitchen.

Мартин напусна Hell’s Kitchen България завинаги

Как ще приключи кулинарната битка между семейната двойка? Янита ще успее да види в Денислав за пръв път като конкуренция? Кой ще напусне състезанието? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.