Гледайте романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След многопластово изпитание в епизода тази вечер, което трябваше да преодолеят дамите, начело на седмичното класиране се наредиха Милка и Желязко, a на осмото последно място останаха Гергана и Радослав.

Интелектуална и логически предизвикателна игра в „Един за друг“

В сряда изпитание за бързината на умовете и на пръстите ще се окаже истинско предизвикателство за мъжете. Въпреки че епизодът е далеч от 1 април - Денят на шегата и лъжата, добре измислена постановка „ще хване в капан“ представителите на силния пол. Тестът ще провери дали желанието им за победа превъзхожда чувството им за справедливост?

Йоана Буковска-Давидова: Сцени в „Лъжите в нас“ сякаш са взети от собствената ми автобиография

Кой от мъжете ще си позволи да загуби играта, но да не пристъпи принципите си? Кои от тях ще са толкова амбицирани да достигнат до финала и ще играят само и единствено за победа?

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Гледайте новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022