След няколко мъжки образа в „Като две капки вода“, младата изпълнителка изпълни песен на обичаната българска звезда

Едно от най-трудните превъплъщения за най-младата участничка в „Като две капки вода“ бе последното й, като Ваня Костова. Певицата направи силен и емоционален образ и въпреки че е от 6-годишна на сцената, продължава да се вълнува и притеснява. За емоциите си в хитовото шоу за преобразяване, Крисия разказва в студиото на „Здравей, България“.

„Когато репетирах песента на Ваня Костова си казвах, че няма да се разстройвам, но едвам се сдържах. Исках да накарам сина й, който беше сред публиката, да почувства отново присъствието й. Много се развълнувах и се надявам да съм успяла. Опитвам се да не се вълнувам, но когато се кача в асансьора, вече не успявам да сдържа емоциите си“, споделя Крисия.

„От участието ми в шоуто трупам много опит, тъй като бягам от себе си и правя нещо различно. Аз от години се опитвам да бъда максимално себе си и да не имитирам останалите. Сега е обратното и това шоу ме учи на една съвсем различна техника“, признава изпълнителката.

Моню Монев: Следващото ми преобразяване във великия Тодор Колев ще бъде огромно предизвикателство

За най-трудните образи

„Чувствах се много комфортно в мъжките роли. За да ги изпълня няколко дни поред си смъквах ларинкса и това става като говориш в по-нисък регистър. Паднаха ми се два поредни мъжки образа един след друг. Следващият образ е този на Кристина Агилера и в него се чувствам в свои води“, разказва певицата.

Поддава ли се на емоциите при изпълненията?

„Много зависи от парчето, от образа и от артиста. Опитвам се да се забавлявам и да се отдавам на сцената. Правя това, което се очаква от образа. Перфекционист съм и се опитвам да вниквам във всеки детайл“, признава младото момиче.

Запишете се на кастинг за „Като две капки вода“

„Не обичам тишината. Повече слушам технически песни, от които си крада и се опитвам да се уча като развивам моята техника в пеенето. Опитвам се да се уча от по-добрите от мен. За удоволствие слушам парчета, в които никой не пее“, разкрива музикалните си предпочитания.

За съчетаването на учение и професионални ангажименти

„В момента съм се отдала повече на работа, която ме зарежда. Участвам и в благотворителни концерти, които са ми много на сърце. Имам и нови проекти. Подготвям проект, който го усещам и знам, че е нещо, което искам да говоря, пея, да изразя и да покажа на хората. Надявам се да е готов за лятото“, споделя плановете си Крисия.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.